Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2016. február 10.
Jó hangulatban telt az Országos Gyógyszerész Bál

Szombaton a Hotel Hiltonban, Budapesten került megrendezésre a XXII. Országos Gyógyszerész Bál. „Ami persze nem a 22., mert a múlt század első felében, aztán a szocialista gyógyszerészet felvirágoztatásának időszakában is voltak gyógyszerész bálok. Így hát ma a harmadik gyógyszerész bálfolyam 22. országos rendezvényének lehetünk a vendégei”- mondta elnöki köszöntőjében dr. Hankó Zoltán.

A méltó környezetben megtartott összejövetel az elnök megnyitó beszédével vette kezdetét. „Jó, hogy ismét együtt lehetünk” – hangzott el a jelenlévők köszöntése után, majd következett az „elnöki határozat”: „…a legfőbb feladatunk, hogy egy jót bálozzunk. Érezzük jól magunkat és egymást, kapcsolódjunk ki, vigadjunk és táncoljunk”.

Az ezt követő nyitótánc meg is alapozta az est hangulatát. A vacsora elfogyasztása után Catherine Gallagher’s Irish Dance Company show-műsora következett, a műsorvezető Rákóczi Ferenc volt. Majd az „elnöki határozatnak” eleget téve hajnalig tartotta zene és a tánc – amit az éjféli büfé és a tombola szakított csak meg. A jó zenéről az ALIBI zenekar gondoskodott.

Támogatóink:
Meditop Kft.,  Pharma Nord Kft., Quadro Byte Zrt., Biomed Kft.,  Phoenix Pharma Rt.

Tombolatámogatóink:
Béres gyógyszergyár Zrt., Cartour Idegenforgalmi Kft., Csanád Pharma (Dr. Blum Ferenc), Galenus Kft., G- Management Zrt., Highcosm Bt. (Dr. Kelen termékek), Hungaropharma Zrt.,  Naturland Kft.,  Novodata Zrt., Vitaminkosár Kft.,  Witeg Kőporc Kft.

Jó hangulatban telt az Országos Gyógyszerész BálJó hangulatban telt az Országos Gyógyszerész BálJó hangulatban telt az Országos Gyógyszerész BálJó hangulatban telt az Országos Gyógyszerész BálJó hangulatban telt az Országos Gyógyszerész BálJó hangulatban telt az Országos Gyógyszerész Bál

 

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél