Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2016. február 13.
Nyugdíjas kollégákat köszöntöttek – Újabb hagyományteremtő összejövetel Veszprémben - veszprem.mgyk.hu


Az MGYK Veszprém megyei elnöksége hagyományteremtő céllal bensőséges összejövetelt tartott, ahol köszöntötték a korábban a megyében szolgálatot teljesítő, immár nyugdíjas kollégáikat.

A Kamara megyei vezetése február első hetében megemlékező összejövetelre hívta nyugdíjas kollégáit, amelyen a zord időjárás ellenére tíz kollégájukat üdvözölhették és fogalmazhatták meg köszönetüket a szakma és a betegek kitartó szolgálatáért.
Köszönet a nyugdíjas kollégáknak – Újabb hagyományteremtő összejövetel Veszprémben - veszprem.mgyk.huA megyei elnökség hagyományteremtő céllal szervezte meg az összejövetelt a korábban a megyében szolgálatot teljesítő, immár nyugdíjas kollégák számára. A rendezvény Dr. Cseh György koordinálásának és Dr. Béres Mária és Dr. Kiss Renáta munkacsoporttagok közreműködésének segítségével az elképzeléseknek megfelelően valósult meg.

A kellemes hangulatú beszélgetés alkalmat teremtett arra, hogy az elnökség beszámoljon aktuális törekvéseiről és visszajelzést kérjen a részvevőktől munkájukra vonatkozóan. Nem kis meglepetésükre több nyugdíjas kolléga is említette, hogy a megyei honlap elektronikus hírlevelét rendszeresen olvassák, és ez a fő hírcsatorna számukra a szakma helyi aktualitásával kapcsolatos tájékozódásra! A „fiatalokat” jó érzéssel töltötte el, hogy az idősebb gyógyszerészek közvetlenül, barátsággal vonták be őket a társalgásban, és hogy felajánlották, közreműködnek a többiek megszólításában, amikor legközelebb ismét elhangzik a hívó szó. Azok az apró kedvességek pedig, amelyekkel köszöntötték a meghívottakat, jelentősen felértékelődtek magának a meghívásnak a fényében. „Jó egészséget kívánunk mindnyájuk számára, s bízunk benne, hogy ezen az alkalmon túlmenően is megtapasztalják: számon tartott tagjai megyénk gyógyszerészetének!” – hangzott el végezetül.

Dr. Czaun Péter 

Köszönet a nyugdíjas kollégáknak – Újabb hagyományteremtő összejövetel Veszprémben - veszprem.mgyk.huKöszönet a nyugdíjas kollégáknak – Újabb hagyományteremtő összejövetel Veszprémben - veszprem.mgyk.huKöszönet a nyugdíjas kollégáknak – Újabb hagyományteremtő összejövetel Veszprémben - veszprem.mgyk.hu

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél