Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2016. február 24.
Az idei Gyógyszerészbörzén az MGYK is képviselte magát

Az idei Gyógyszerészbörzén az MGYK is képviselte magátAz évente megrendezésre kerülő Gyógyszerészhallgatók Országos Találkozója és Gyógyszerészbörze házigazdája idén a Semmelweis Egyetem volt.  A február 19-21. között megrendezett egész hétvégés program keretein belül az egyetem Tűzoltó utcai impozáns épületében workshopok, tréningek is az érdeklődők rendelkezésére álltak.

Az előadások és foglalkozások alkalmával a gyógyszerészhallgatóknak lehetőségük volt megismerni a gyógyszerész szakma egyes területeit, kihívásait, és találkozhattak azokkal az elhelyezkedési lehetőségekkel, amelyek jövőjük tekintetében meghatározó irányvonalat képviselhetnek majd életükben.

Idén először a Magyar Gyógyszerészi Kamara is képviselte magát a rendezvényen. A gyógyszerészhallgatók a tagsággal kapcsolatos előnyökről és a kamarai munkába való bekapcsolódás lehetőségéről hallhattak tájékoztatást a szervezet életében jelenleg is aktív szerepet vállaló kollégáktól. A Magyar Gyógyszerészi Kamara országos vezetése kiemelt figyelmet szentel a fiatal gyógyszerészek kamarai munkába történő bekapcsolására, és fontos szempontként tartja szem előtt azt is, hogy az államvizsgához közelítő hallgatók már negyed-ötödéves időszakban megismerhessék a tagság előnyeit, közösségteremtő erejét. Idén először hagyományteremtő céllal gálavacsora zárta a rendezvényt.

Kép és szöveg: Dr. Nagy Vilmos

Az idei Gyógyszerészbörzén az MGYK is képviselte magátAz idei Gyógyszerészbörzén az MGYK is képviselte magátAz idei Gyógyszerészbörzén az MGYK is képviselte magátAz idei Gyógyszerészbörzén az MGYK is képviselte magátAz idei Gyógyszerészbörzén az MGYK is képviselte magátAz idei Gyógyszerészbörzén az MGYK is képviselte magát

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél