Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2016. március 13.
Idén is kiválóan szórakoztak a regionális gyógyszerész bál vendégei

Idén negyedik alkalommal került megrendezésre a Regionális Gyógyszerész Bál a patinás lillafüredi Palotaszállóban,február 27-én. A helyszín csodálatos, a hangulat kitűnő volt. Kiváló ételek és italok kényeztették a résztvevőket, és a hajnalig tartó, vérpezsdítő zene biztosította, hogy ne távozzanak plusz kilókkal. A régió öt megyéjéből és Budapestről is jöttek vendégek, így teltházzal 140 főt meghaladó létszámmal indulhatott a mulatság.

Az est háziasszonya dr. Majoros Krisztina, a kamara Borsod-Abaúj-Zemplén (BAZ) megyei alelnöke volt, a nyitótáncot kolléganőnk, a BAZ megyei kórházban dolgozó dr. Debreceni Rita gyógyszerésznő és táncos barátai mutatták be szemet gyönyörködtető és szórakoztató produkciójukkal.Idén is kiválóan szórakoztak a regionális gyógyszerész bál vendégei Dr. Nyíri László a kamara BAZ megyei elnöke az alábbi szavakkal köszöntötte a vendégeket.

„Kedves Kollégák! Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntök minden vendégünket a gyógyszerészek IV. regionális Lillafüredi bálján. Engedjék meg, hogy külön köszöntsem Miskolc Város Önkormányzat Egészségügyi Bizottságának vezetőjét dr. Kovács Lászlót és feleségét, továbbá a Magyar Gyógyszerész Kamara elnökét dr. Hankó Zoltánt és feleségét. Úgy gondolom, és higgyék el, jól gondolom, szükség van arra, hogy időnként megálljunk és a munka után a saját szórakozásunkra is szakítsunk időt. Remélem, és ezt a reményemet az utóbbi ágazati gazdasági mutatók is megerősítik, hogy ennek a nagyon fontos szükségletnek nem lehet a jövőben anyagi akadálya. Joggal bízom benne, hogy egyre kevésbé kényszerül rá Magyarországon gyógyszerész diplomával rendelkező kolléga, hogy saját magát kizsákmányolva dolgozzon. Nagyon fontosnak tartom azért is az ilyen és minden olyan rendezvényt, ahol személyesen tudunk minél többen találkozni, mert csak így lehet igazán egymás véleményét és személyiségét megismerni. Erre az internet világában különösen lényeges gyakran figyelmeztetni magunkat. Szeretném ez alkalommal is megköszönni, hogy a közelmúltban lezajlott kamarai tisztújító választásokon is nagyon sokan úgy érezték, hogy fontos összejönni és sikeres, legitim eredmények után az új területi szervezetek és az országos elnökség is folytathatja az elkezdett, szerintem hasznos munkát. Külön meg szeretném köszönni a Borsod megyei gyógyszerészek aktivitását és természetesen azt a bizalmat, amivel a megyei elnökséget és jómagamat megválasztottak a következő ciklus tisztségviselőinek.

Miután regionális szervezésben történik a mai bálunk is, engedjék meg, hogy bemutassam a társmegyék elnökeit. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből dr. Tari Jánost, Heves megyéből dr. Sass Pált, Hajdú-Bihar megyéből dr. Újházi Lászlót és Nógrád megyéből dr. Bodnár Tamást. Idén is kiválóan szórakoztak a regionális gyógyszerész bál vendégeiA mai bál megszervezéséhez és magas színvonalának biztosításához nagyon fontos volt, hogy minél többen támogassanak bennünket. Az ebben részt vállalók listáját az előtérben lévő kivetítőn tesszük közzé. Szeretném azonban külön megköszönni két olyan cég támogatását, amely példát mutat arra, ha összefogunk, a gyógyszergyártás és a gyógyszer nagykereskedelem területén is tudunk mi gyógyszerészek jelentős eredményeket elérni. A rendezvény két kiemelt támogatója a MEDITOP Gyógyszergyártó Kft. és a VIRIDIS Pharma Gyógyszer-nagykereskedelmi Kft. is, magyar gyógyszerészek tulajdonában lévő, sikeres vállalkozás.

Végül kívánom, hogy mindenki érezze jól magát a mai estén. Szeretném nyomatékosan felhívni a figyelmet arra, hogy mi mindent elkövettünk ennek érdekében az előkészületek során, ezért csupán Önökön, rajtatok múlik a végeredmény. Jó szórakozást kívánok!”

A séfet dicsérő, ínycsiklandó vacsora fogásait a BAZ megyei szervezet ajándékaként finom vörös- és fehérborral öblíthették le a bálozók. Vacsora után Jancsó Dóra, a Miskolci Nemzeti Színház, és Veréb Tamás, a Fővárosi Operett Színház művészei adtak műsort, régi slágerek, operett részletek hangzottak el a közönség körében nagy sikert aratva. (Jancsó Dóra még egy fiatalembert is felkért táncolni a bálozók közül.)

A talpalávalót a tavaly is nagy sikert aratott Deme Trió húzta – a könnyűzenei paletta nagy klasszikusaitól a legfrissebb slágerekig tartó széles repertoárjukkal. A táncparkett szinte soha nem volt üres, kivéve a tombolahúzás idején. Akik szusszanni vágytak, a lobby-ban felállított csoki-szökőkútnál édesíthették meg szájukat, s frissülhettek fel.

Idén is kiválóan szórakoztak a regionális gyógyszerész bál vendégeiÉjfél körül találtak gazdára a tombolatárgyak, melyek összértéke csaknem ötszázezer forint volt, az asztal szinte roskadozott alattuk. A Novodata most is egy LCD tévét adott át főnyereményként, a HC-Pointer pedig nemcsak a bál költségeihez járult hozzá jelentős összeggel, de gyönyörű, herendi porcelánokat is felajánlott tombola nyereményekként. A Novodata fődíját Kurucz Róbert kereskedelmi igazgató adta át a szerencsés nyertesnek.

A bál kiemelt támogatója ezúttal a MDITOP Kft., a Viridis Kft. és a JuvaPharma Kft. volt, de nagyon sok más cég és magánszemély anyagi és tombola felajánlása is emelte a rendezvény színvonalát. Ezért e helyen lehetetlen felsorolni őket, mindenesetre nélkülük nem lett volna ilyen sikeres és hangulatos a IV. Regionális Gyógyszerész Bál. Ezúton is köszönet mindannyiuknak. 

 

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél