Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Magyar Gyógyszerészi Kamara Békés Vármegyei Szervezete
Székhely: 5600 Békéscsaba, Széchenyi utca 5. földszint 3. / Telefon: +36 66322620 / E-mail cím: bekeskam@mgyk.hu / Hivatali kapu címe: MGYKBEKES KRID 155546336 / Hivatali idő:

kedd: 9.00-13.00
csütörtök: 9.00-13.00

 / Elnök: Dr. Melczer Mária Ágnes
Nyomtatható változat
2019. november 07.
Tisztségviselő és nem tisztségviselő tagok - 2019-2023

Tisztelt Kolléganő!
Tisztelt Kolléga Úr! 

Mint minden kedves kolléga előtt ismert, ebben az évben a Magyar Gyógyszerészi Kamara megyei és országos vezetőinek tisztújító választására került, illetve kerül sor. Örömmel jelentem, hogy Békés megyében sikeresen lezajlott a választás, 2019. október 28-án megválasztásra kerültek a tisztségviselő és nem tisztségviselő kollégák, akiknek a névsorát mellékelten közöljük.

Ezúton szeretném megköszönni az elmúlt négy évben a megyei Kamarában dolgozó minden kedves kollégám áldozatos munkáját, sok sikert, boldogságot és jó egészséget kívánok a további életükben.

Maga a választási procedúra kifejezetten hosszú volt és a törvényesség maradéktalan betartását követelte meg. 2019. július 12-én kezdődött a választói névjegyzék kifüggesztésével, és 2019. október 28-án fejeződött be, a jogerőre emelkedéssel 2019. november 4-ével lett végleges.

Itt szeretnék köszönetet mondani a választás zökkenőmentes lebonyolításáért dr. Metál Gábor kolléga úrnak, a Választási Bizottság elnökének, valamint a Bizottság tagjainak, dr. Jeszenszky Attila, Gerzanitsné dr. Tóth Mónika, dr. Holub Krisztina és dr. Wagner Gábor kollégáinknak. Köszönöm a Mandátumvizsgáló Bizottság elnökének és tagjainak, valamint a Szavazatszámláló Bizottság elnökének és tagjainak áldozatos munkáját. Köszönjük!

Külön szeretnék hálás köszönetet mondani Kiss Józsefné hivatalvezető asszony időt és fáradtságot nem ismerő pontos, mindenre kiterjedő hibátlan magas színvonalon elvégzett munkájáért. Az elmúlt hónapokban napi folyamatos munkát végzett, ennek is köszönhetjük a választás sikerességét. Köszönjük!

Ezek után néhány személyes gondolatot szeretnék megosztani Önökkel, Veletek. 1994. szeptember 16-án kezdtem kamarai elnöki pályafutásomat itt, Békés megyében. Ennek, bárhogy nézem, 25 éve volt.

Akkor nem gondoltam, hogy ilyen hosszú ideig lesz módom szolgálni a gyógyszerészet ügyét, lesz módom szolgálni a megye gyógyszerészeit.

Nagyon sok mindent értem meg, még akkor is töretlenül hittem és őriztem a tüzet, amikor sok minden reménytelennek tűnt. Hála Istennek ezeket az időket is túléltük, és én ismét úgy döntöttem, hogy folytatom ezt a munkát. Természetesen ezt a tagság folyamatos segítsége nélkül nem lehet végezni, ezért kérem a tagság folyamatos jelzését a felmerülő problémákról, hogy tovább vihessük az Országos Elnökség és a megoldás felé. Aki ismer, tudja, hogy egyike vagyok a megyei elnökök közül azoknak, aki a legaktívabban teszem a dolgom, szólok hozzá a témákhoz, és képviselem az megyei elnökség véleményét és a tagság érdekeit. Köszönöm a bizalmat, köszönöm a támogatást és kérem a folyamatos együttműködést!

Végezetül szeretnék minden újonnan megválasztott tisztségviselő és nem tisztségviselő kollégámnak gratulálni, jó egészséget, sikeres, örömteli, kitartó, elkötelezett munkát kívánni az elkövetkező négy évre.

Köszönöm, hogy együtt dolgozhatunk!

Üdvözlettel és tisztelettel:

                                                 Dr. Melczer Mária Ágnes elnök

 

Tisztségviselő és nem tisztségviselő tagok - 2019-2023

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél