A konferencia programja:
Jelentkezési lap:
2014. március 27. (csütörtök)
- 11.00-13.00 Érkezés, regisztráció, szobák elfoglalása
(regisztráció: Greenfield Hotel Golf & Spa éttermében **** Bükfürdő, Golf u. 4.)
- 12.00 Büfé ebéd (Greenfield Hotel Golf & Spa éttermében)
- 13.30-13.45 Konferencia ünnepélyes megnyitása
Köszöntések, üdvözlések
- 13.45-14.10 Az OÉTI által végzett transzzsírsav vizsgálatok eredményei, a transzzsírsav rendelet ismertetése
Schreiberné Molnár Erzsébet, főigazgató-helyettes, OÉTI
- 14.10.-14.35 Az egészségre vonatkozó állítások aktualitásai
Dr. Horacsek Márta, osztályvezető, OÉTI
- 14.35-15.00 Mit állíthatunk az étrend-kiegészítőkben használható növényi hatóanyagokról? Lehetőségek és korlátok
Dr. Horányi Tamás, alelnök, MÉKISZ
- 15.00.-15.25. Kérdések, hozzászólások, konzultáció
- 15.25-15.45 Kávé tea szünet
- 15.50-16.15 Étrend-kiegészítő szegmenst érő piaci hatások és folyamatok Magyarországon
Márkus Ádám, Consumer Health Manager, IMS Consumer Health
- 16.15-16.40 Az étrend-kiegészítők élelmiszer-biztonsági kockázata
Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária, Mészáros László, NÉBIH Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatóság
- 16.40-17.05 Tokotrienol - a XXI. század E-vitaminja
Dr. Dézsi László Ph.D., Dr.habil; Semmelweis Egyetem Nanomedicina Kutató és Oktató Központ
- 17.05-17.30 Kérdések, hozzászólások, konzultáció
- 19.00 ,,Gála-vacsora - Társasági est ( Állófogadás a Greenfield Hotel Golf & Spa****-ban)
2014. március 28. (péntek)
- 8.45-9.05 A Kiskereskedelem Gyógy szere
- Csukás Zsuzsanna ügyvezető igazgató, Applause Consulting - Bokor Rita, szakértő
- 9.05-9.25 Fogyasztóvédelmi referens és az étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó vállalkozásoknál
- Dosztánné dr. Császár Eszter, jogi ügyintéző, Vas Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége
- 9.25-9.50 A kozmetikai termékek Európai Uniós bejelentési rendszere
- dr. Móréné dr. Horkay Edit, osztályvezető, OÉTI
- 9.50 -10.10 Kérdések, hozzászólások, konzultáció
- 10.10-10.30 Kávé - tea szünet
- 10.30 -10.55 Adalékanyagok az étrend-kiegészítőkben és a speciális gyógyászati célra szánt tápszerekben
- Kelemen Gábor, vezető főtanácsos, Vidékfejlesztési Minisztérium
- 10.55-11.20 Megehetők-e az orvostechnikai eszközök? Az orvostechnikai eszközök fogalmi és besorolási szabályai
Balázs György Ferenc, főosztályvezető, GYEMSZI-EMKI
- 11.20-11.45 Miként induljunk el a Food GMP irányába?
- Dr. Szabó Gabriella, Scitec Kft.; Dr. Martin Andrea, WESSLING Hungary Kft
- 11.45-12.00 Kérdések, hozzászólások, konzultáció
- 12.00 12.15 Konferencia zárása (Tapasztalatok és összegzés)
- Dr. Bérci István, elnök, MÉKISZ
- 12.15 - Büfé ebéd (Greenfield Hotel Golf & Spa éttermében **** Bükfürdő, Golf u. 4.)
|